Nyaris Sebulan Absen Blog-ing >.<

Halo guys apa kabar ? Semoga semuanya baik-baik saja, sehat selalu, dan tentunya selalu diberkati dan memberkati ya🙂

Ga kerasa pas iseng-iseng online, baru inget kalo udah lama ga buka dan psting di blog, padahal sering banget online zzz -___-”

Well, itulah salah satu kebiasaan buruk kalo lagi males-malesnya haha😀 (jangan ditiru ya guys) hehe..

Sebenernya ga masalah mau ngisi blog atau ga, cuma rasanya sayang aja kalo ada hal-hal yang aku tahu, tapi ga dishare-kan, sepanjang itu bermanfaat bagi kita semua😀 (ya semoga temen2 yang baca nantinya banyak *sedikit ngarep hehe)

Jadi curhat ujung-ujungnya haha, yauda intinya “Be Positive and Be Productive”

Lakuin hal yang positif aja ga cukup, harus bisa produktif juga dong.

Agak melenceng dari judul, tapi ya itulah sedikit kata-kata mutiara (ceilah haha..buat aku sih..).

Blog-ing again. Semangat !!! \(^0^)/

About rikoapriadi

Blogger is (soon) a politician, law master, and entrepreneur from Kalimantan. Instagram: riko.nandjan (current active social media). Favorite Life Quote: "Be strong and courageous, because you will lead these people to inherit the land I swore to their ancestors to give them. Be strong and very courageous. Be careful to obey all the law my servant Moses gave you; do not turn from it to the right or to the left, that you may be successful wherever you go." (Joshua 1:6-7). 3 motivations in life: 1. Jesus, as Lord and Savior; 2. Dayak Culture, as nature blood; 3. Family, first environment to grow up. 3 Favorite Concerns: 1. Serving Jesus and People; 2. Learning Law, Social, and Politics (different dimensions but related each other); 3. Sharpening Economic by Developing Business Legally.

Posted on July 28, 2011, in Me and My Life Story, Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: